Kijk naar jezelf,

voordat je wijst naar een anderCommentaren: 10
 • #10

  Verona (zondag, 20 februari 2022 16:46)

  Lieve Laura,

  Eindelijk heb ik de tijd gevonden om je boek te gaan lezen en deze was dan ook binnen een ruk uit. Ik ben dol op lezen en als oud danser bij Laura's dance wilde ik het boek graag toevoegen aan mijn boekenkast. In het begin was het even wennen maar al snel kon ik het boek niet meer weg leggen. Voor mij was het ook een reis naar het verleden als je schreef over de dansschool. Vele momenten voelden nog als de dag van gister en moest ik ook hier en daar een traan laten. Wat ben ik blij dat ik jou heb mogen ontmoeten en door middel van dit boek wederom jou warmte heb mogen voelen. Ook ik heb veel mogen leren van jou wat ik nog dagelijks gebruik en wat ik ook terug las in je boek. Je neemt de lezer mee in hele mooie ervaringen en geeft ook denkstof mee. Ook als je niet gedanst hebt bij Laura's dance is het een mooi en leerzaam boek.

  Wat een geweldig mens ben je toch! Vanaf het moment dat ik bij je begon als klein meisje, totdat ik weg ging voor de liefde als 20 jarige heb je mij veel bijgebracht. Het voelde altijd als thuis komen in een warme dansfamilie in de les, en dit vergeet ik nooit meer!

  Verona

  Ik maak ruimte in mijn boekenkast mocht er een 2de boek komen

 • #9

  Sylvia ten Bookum (zondag, 11 april 2021 14:01)

  Lieve Laura,
  Je eerste boek. Tuurlijk wilde ik dat gaan lezen. Ik lees niet graag maar hiervoor maak ik graag een uitzondering! Mooi, intuïtief geschreven boek en erg verrassend. Je enthousiasme voel ik steeds wanneer ik weer een stuk lees. Lekker leesbaar! Je hebt je hart gevolgd en dat getuigd van lef hebben! En de manier waarop het boek geschreven is verwqcht je totaal niet. Maar daarvoor moet je het echt gelezen hebben!! Vooral doorgaan en blijven doen wat voor JOU goed voelt! Succes en een warme groet van Syl

 • #8

  T De Koninck (zaterdag, 26 december 2020 21:39)

  Het boek brengt je heel dicht bij de schrijfster, ze neemt je mee in haar wereld en vertelt over haar persoonlijke reis. De hoofdstukken bevatten naast feitelijke informatie ook vaak een boodschap voor de lezer. Ik vond het makkelijk lezen, net of je de schrijfster het hoort vertellen. Ook haar humor komt erin terug. Ik heb 't boek met veel plezier gelezen.

 • #7

  Nicky (dinsdag, 08 december 2020 18:21)

  Wat een verfrissend, verrassend boek! Weer eens iets anders dan anders. De combinatie dansschool, reizen en educatie maakt het boek lekker leesbaar en geeft de drang om verder te lezen en het niet meer weg te leggen. De interview vorm is verrassend en weer eens wat anders en dat maakt dit boek nou juist zo bijzonder en leuk! Enne voor een eerste boek verrassend weinig grammatica fouten. Bovendien veel verassende woordjes en zinnetjes die het beste zijn te omschrijven als “ de Laura manier” . Ik kan wel zeggen ik ben fan ervan en kan niet wachten op een volgend boek!

 • #6

  Kim (dinsdag, 08 december 2020 15:12)

  Laura's debuut is een pakkend, persoonlijk verhaal over winnen en verliezen en de inzichten die daarmee gepaard gaan. Het is kleurrijk en spontaan geschreven, vooral het deel dat zich afspeelt in Australië is het lezen waard. Wel vind ik de interview vorm waarin het boek geschreven is een minpuntje. Niet dat het verhaal er minder om is maar de vragen houden het verhaal op. Ondanks dat; ik kan niet wachten op de volgende Laura Potters. Die er beslist gaat komen!

 • #5

  Wilhelm (zaterdag, 28 november 2020 13:28)

  Lieve Laura,

  Daar is het dan, je eerste boek. Ik heb van dichtbij mogen meemaken dat het schrijven begon met een grote zoektocht naar je eigen schrijfstijl, het soort boek, wat je precies wilde vertellen en meer van dit soort zaken. Na een puzzeltocht via oa. Portugal, een paar keer een weekje helemaal alleen weg en vele gesprekken met vriend(inn)en is het resultaat om over naar huis te schrijven. Een heel mooi boek met een inkijk in jouw leven en in jouw hoofd. Soms ben je onnavolgbaar met je gedachten maar ook die heb je weten te vangen in jouw boek. Je hebt een eigen schrijfstijl ontwikkeld die makkelijk wegleest en dat is een groot compliment. Ik ben trots op wat je hebt bereikt. Niet alleen met dit boek maar op alle stappen die je hebt genomen in de 25 jaar dat we samen zijn. Ik hoop dat er nog vele stappen mogen volgen, waaronder een nieuw boek. Dat zal er komen als je er aan toe bent, dat weet ik zeker.

  Je hele trotse man

 • #4

  Bjurre (vrijdag, 27 november 2020 11:44)

  Lieve mam,

  Wat een prachtig boek heb je toch geschreven! Ik ben onwijs trots op je. Als je dit boek leest dan kan je als het ware een inkijkje nemen in wat er allemaal omgaat in jouw 'hoofd'. Ik denk dat iedereen die open staat voor een boek dat het leven soms net even vanuit een andere invalshoek bekijkt, echt verrast zal zijn. Wauw, wat heb ik ervan genoten! Kom maar op met een volgend boek hoor ;)

  Liefs van je zoon

 • #3

  Maria (dinsdag, 17 november 2020 09:45)

  Lieve Laura, allereerst wil ik je van harte feliciteren met je debuut als schrijfster. Wat ben ik trots op je.
  De dans en vakantie wereld zo mooi verweven door elkaar, maakt je boek tot een prachtig geheel.
  Ik begon met lezen en na de eerste bladzijde voelde ik dat ik door wou blijven lezen. Je gevoelens kon je kwijt in je boek, een heel mooi exemplaar, dat ik nog dikwijls zal lezen. Kus van je mams

 • #2

  Cynthia (maandag, 16 november 2020 17:07)

  Daar zit je dan, op de bank, op bed en in het park met een bijzonder boek in je handen.. een boek welke ik met elke vezel in mijn lichaam heb gelezen en waarvan elke zin binnen kwam. Zoveel herkenning en ook confronterend. Maar laura beschrijft ook mooie en bijzondere herinneringen waar ik een lach van op mijn gezicht krijg. Dit boek .. schetst een deel van mij en mijn leven. Een deel van wie ik ben en wat mij gevormd heeft.
  En hoe gek is dit... voor iemand die nooit boeken leest. In heel mijn 30 jarige leven.. heb ik maar 2 boeken uitgelezen voor ik dit boek mocht ontvangen. Ik en boeken zijn gewoon niet zo'n combi. Maar dit boek en ik.. passen als 2 puzzelstukjes in elkaar.. het past zo goed.. dat het in 24 uur uit was. Het boek welke is geschreven door iemand waarmee ik zoveel heb gedeeld in een voor mij donkere tijd. Ik deelde lief en leed met Laura. Vele tranen maar ook zeker een lach en een hoop mooie momenten. Laura en Laura's dance, maakte voor mij het leven weer een stukje mooier op de momenten wanneer dit zo nodig was. Zij waren en blijven een deel van mij.
  "When you stumble... make it part of the dance"

  Nu, zoveel jaren verder, ben ik een trotse mama van een mooie zoon en heb ik een prachtig gezin. Waar ik in het verleden mezelf kwijt was en elk stukje gevoel deelde met laura, ben ik nu trots dat ik ook de positieve momenten in mijn leven mag delen.
  En dit boek, krijgt een bijzonder plekje in huis. �

  Ik hoop dat wanneer mensen dit boek lezen en besluiten te gaan dansen, dat zij het zelfde familiegevoel gaan ervaren zoals ik die altijd heb mogen ervaren binnen Laura's dance.

  Dans, droom, wens en heb lief!

  "Dance is art, paint your dream and follow it"

  Cynthia.

 • #1

  Ingrid van der Heijden (zondag, 15 november 2020 20:52)

  Lieve Laura.

  Een mooi mens zoals jij kán alleen maar een mooi boek uitgeven! Het is geschreven door jou, puur zoals je bent. Eerlijk, mooie lessen en wijsheden. Duidelijk zichtbaar of een beetje verpakt zodat je zelf na mag denken.

  Een heel persoonlijke blik naar binnen, dank je wel daarvoor. Wat meer Laura's zou de wereld een stukje mooier maken!

  Luister naar je hart, dat klopt altijd♡

  Liefs Ingrid de Buuf