Commentaren: 3
 • #3

  Maria (dinsdag, 17 november 2020 09:45)

  Lieve Laura, allereerst wil ik je van harte feliciteren met je debuut als schrijfster. Wat ben ik trots op je.
  De dans en vakantie wereld zo mooi verweven door elkaar, maakt je boek tot een prachtig geheel.
  Ik begon met lezen en na de eerste bladzijde voelde ik dat ik door wou blijven lezen. Je gevoelens kon je kwijt in je boek, een heel mooi exemplaar, dat ik nog dikwijls zal lezen. Kus van je mams

 • #2

  Cynthia (maandag, 16 november 2020 17:07)

  Daar zit je dan, op de bank, op bed en in het park met een bijzonder boek in je handen.. een boek welke ik met elke vezel in mijn lichaam heb gelezen en waarvan elke zin binnen kwam. Zoveel herkenning en ook confronterend. Maar laura beschrijft ook mooie en bijzondere herinneringen waar ik een lach van op mijn gezicht krijg. Dit boek .. schetst een deel van mij en mijn leven. Een deel van wie ik ben en wat mij gevormd heeft.
  En hoe gek is dit... voor iemand die nooit boeken leest. In heel mijn 30 jarige leven.. heb ik maar 2 boeken uitgelezen voor ik dit boek mocht ontvangen. Ik en boeken zijn gewoon niet zo'n combi. Maar dit boek en ik.. passen als 2 puzzelstukjes in elkaar.. het past zo goed.. dat het in 24 uur uit was. Het boek welke is geschreven door iemand waarmee ik zoveel heb gedeeld in een voor mij donkere tijd. Ik deelde lief en leed met Laura. Vele tranen maar ook zeker een lach en een hoop mooie momenten. Laura en Laura's dance, maakte voor mij het leven weer een stukje mooier op de momenten wanneer dit zo nodig was. Zij waren en blijven een deel van mij.
  "When you stumble... make it part of the dance"

  Nu, zoveel jaren verder, ben ik een trotse mama van een mooie zoon en heb ik een prachtig gezin. Waar ik in het verleden mezelf kwijt was en elk stukje gevoel deelde met laura, ben ik nu trots dat ik ook de positieve momenten in mijn leven mag delen.
  En dit boek, krijgt een bijzonder plekje in huis. �

  Ik hoop dat wanneer mensen dit boek lezen en besluiten te gaan dansen, dat zij het zelfde familiegevoel gaan ervaren zoals ik die altijd heb mogen ervaren binnen Laura's dance.

  Dans, droom, wens en heb lief!

  "Dance is art, paint your dream and follow it"

  Cynthia.

 • #1

  Ingrid van der Heijden (zondag, 15 november 2020 20:52)

  Lieve Laura.

  Een mooi mens zoals jij kán alleen maar een mooi boek uitgeven! Het is geschreven door jou, puur zoals je bent. Eerlijk, mooie lessen en wijsheden. Duidelijk zichtbaar of een beetje verpakt zodat je zelf na mag denken.

  Een heel persoonlijke blik naar binnen, dank je wel daarvoor. Wat meer Laura's zou de wereld een stukje mooier maken!

  Luister naar je hart, dat klopt altijd♡

  Liefs Ingrid de Buuf